11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

LUOVAT JA TUOTTAVAT RATKAISUT HENKILÖSTÖHALLINTAAN

Rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluiden toimintamalli perustuu korkeaan laatuun ja väkevään ammatilliseen otteeseen. Teemme työtä tehokkaasti ja samaan aikaan joustavasti. Työelämän tasa-arvo ja yksilön kunnioittaminen ovat toimintamme kulmakiviä.

Joustavan henkilöstövuokrauspalvelun ohella hoidamme ytimekkäästi ja tuloksellisesti myös vakinaisen henkilökunnan rekrytointiprosessit, pyrimme kaikissa toimeksiannoissamme pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan. Hinnoittelumallimme on asiakaslähtöistä ja reilua. Annamme jokaisesta työstä lopputulokseen perustuvan hinta-arvion.

HR Solutionin kautta löytyy työntekijöitä toimisto-, informaatioteknologia-, call center -, kaupan-, horeca- sekä logistiikka-alojen tehtäviin. Osaavien ja lahjakkaiden työntekijöiden etsintä ei rajoitu vain rekrytointiprosesseihin, vaan ennakoimme asiakkaittemme tarpeet ja etsimme jatkuvasti eri toimialojen osaajia joukkoihimme.