11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

MAHDOLLISUUKSIEN TYÖPAIKKA

Osaavat, motivoituneet ja persoonalliset työntekijät ovat HR Solutionsin liiketoiminnan ydin. Tasa-arvoisuuteen ja eettisiin arvoihin sitoutuneena työnantajana meille on erittäin tärkeää, että työ tarjoaa sinulle kiinnostavia tulevaisuuden näkymiä. Haluamme tarjota sinulle hyvät eväät ammatilliseen kehittymiseen. Osaamme kuuntelemisen taidon ja haluamme innostaa sinua etenemään valitsemallasi urapolulla.

Haemme jatkuvasti työntekijöitä osa- ja kokoaikaisiin töihin, sekä työpaikkoja työntekijöiden uratoiveiden pohjalta. Meille voi siis lähettää työhakemuksia myös tulevaisuudessa avautuviin työpaikkoihin. Tarvitsemme osaajia toimisto-, informaatioteknologia-, call center -, kaupan-, horeca- sekä logistiikka-alojen tehtäviin. Erityisesti etsimme työntekijöitä suoraan asiakasyritystemme palkkalistoille vakituisiin tehtäviin.