11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

Kahvilatyöntekijöitä uuteen Picniciin, kauppakeskus Eastoniin

Picnic avaa upouuden kahvilan uuteen kauppakeskukseen Eastoniin, Itäkeskukseen. Uusi toimipiste tarvitsee nyt huipputiimin ja muutamalle innokkaalle olisi vielä kahvilatyöntekijän paikka tarjolla!

Picnicissä töitä tehdään yhdessä – hyvällä meiningillä! Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset kahvilan työt: maukkaiden leipien, salaattien, keittojen ja pastojen valmistus alusta alkaen, erikoiskahvien teko, siivous ja tiskaus sekä tärkeimpänä aurinkoinen asiakaspalvelu. Kahvilatyöntekijän tärkein tehtävä on luoda asiakkaalle päivän kokokohta iloisella olemuksella ja ammattitaitoisella palveluasenteella. Upouudessa kahvilassa pääsee työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, huipputiimin kanssa. Picnic tarjoaa lisäksi työntekijöilleen hyvät etenemismahdollisuudet.

Toivomme hakijoilta reipasta ja aktiivista työotetta. Työtehtävät ovat monipuolisia, eli hyvät organisointitaidot sekä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia Picnicissä työskenneltäessä. Kielitaidostakaan ei ole haittaa, eli kaikki kielitaito on tehtävässä plussaa. Edellytämme hygieniapassia tai valmiutta hankkia sellainen. Reippaalla ja innostuneella asenteella voi korvata myös puuttuvan kokemuksen, eli älä epäröi hakea tehtävään, vaikket kahvilassa olisi ennen toiminutkaan!

Valitut henkilöt työllistyvät Picnicille vakituiseen työsuhteeseen. Työtunteja on tarjolla joko 60 tai 90 kolmen viikon jaksoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian perehdytysvuoroilla, joten jätä sähköinen hakemus aikailematta!


Ammattinimike:
Kahvilatyöntekijä
Sijainti:
Itäkeskus, Helsinki
 
Hakuaika alkaa:
25.09.2017
Hakuaika päättyy:
15.10.2017
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Helsinki
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
3
 
Lisätietoja:
Elina Kulmala
p. 040 505 37 33
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>