11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

Kahvilatyöntekijöitä Picniciin

HR Solutions on eettisiä arvoja noudattava kokonaisvaltainen henkilöstöpalveluyritys. Teemme rekrytointeja sydämellä!

Picnicin vahva kahvilatiimi etsii innolla ja ilolla työskenteleviä tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin!

Onko sinulle luontaista ylittää asiakkaan odotukset ja haluat luoda asiakaspalvelutilanteesta unohtumattoman asiakaskokemuksen. Olet kiinnostunut monipuolisista työtehtävistä ja omaat eteenpäin pyrkivän asenteen?

Tarjolla on mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kokeneimmillekin, kuin myös kahvilatyöstä kiinnostuneille. Picnicin ammattilaiset kouluttavat työntekijät tehtäviin sekä talon sisällä on hyvät etenemismahdollisuudet halukkaille.

Haemme työtehtäviin positiivisia ja ulospäin suuntautuneita tiimipelaajia. Asiakaspalvelun lisäksi työtehtävät sisältävät herkullisten ja terveellisten tuotteiden sekä maukkaiden kahvien valmistamisen. Olet sitten kahvilatyön ammattilainen tai kahvilatyöstä haaveilija, tarjoamme sinulle laajan ja kattavan koulutuksen työn alkuun. Mahdollisuutesi on oppia ammattilaisiltamme sekä tuoda itsesi mukaan täydellä panoksella tiimiimme.

Valintaprosessissa menestymisen avaimet ovat asiakaslähtöinen ajattelu sekä kiireessäkin kyky toimia laatua tavoitellen. Lisäksi toivomme, että olet positiivisella asenteella toimiva tekijä, joka nauttii siististä työympäristöstä ja työskentelee oma-aloitteisesti. Työ edellyttää hygieniapassia, mutta voit suorittaa sen töiden alettua.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla 60 tai 90 tuntia kolmessa viikossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuun aikana ensisijaisesti, aloituksessa on kuitenkin joustoa tarpeen mukaan. Valitut työntekijät työllistyvät suoraan Picnicin palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointia Picnicin puolesta hoidamme me HR Solutions Finland Oy.

Mikäli kiinnostuit ja haluat päästä näyttämään taitosi ja kasvattamaan lisää kokemusta asiakaspalvelusta, älä epäröi laittaa hakemusta jo tänään. Toimithan nopeasti, sillä kutsumme hakijoita haastateltuun jo hakuajan kuluessa.


Ammattinimike:
Kahvilatyöntekijä
Sijainti:
Helsinki, Espoo, Vantaa
 
Hakuaika alkaa:
25.09.2017
Hakuaika päättyy:
15.10.2017
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Helsinki
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
4
 
Lisätietoja:
Elina Kulmala
040 505 37 33
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>