06.02.2018
Tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
02.02.2018
Vuoropäällikköä Pullman Baariin Helsingin keskustaan
Lue lisää

Junatarjoilija Rovaniemi

Tuntuuko sinusta, että nyt olisi hyvä hetki hypätä uusiin työtehtäviin antamaan sitä parasta asiakaspalvelua? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus, sillä etsimme junatarjoilijaa Rovaniemeltä lähteviin juniin.

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunusta ja sen asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä, tekevät myyntikuulutuksia sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin. Työtä on tarjolla vähintään 70h/3vko.

Hakijalta edellytämme ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta, anniskeluvastaavan pätevyyttä (tarjoilijan koulutus tai yli 2v työkokemus anniskelutehtävistä) sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Junatarjoilijan työ edellyttää, että olet, aikaansaava, joustava, et hämmenny kiireestä ja osaat ratkaista ongelmatilanteita itsenäisesti. Tärkeintä meille on kuitenkin, että olet myyntihenkinen ja pirteä persoona!

Työt alkavat perehdytysvuoroilla mahdollisimman pian. Haemme henkilöä, joka pystyisi tekemään joustavasti vuoroja sekä viikolla että viikonloppuisin. Junatarjoilijan palkka muodostuu junatarjoilijoiden työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko junatarjoilijan työstä? Käy pikaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan ansioluettelosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Toimi nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Ammattinimike:
Junatarjoilija
Sijainti:
Rovaniemi
 
Hakuaika alkaa:
29.11.2017
Hakuaika päättyy:
06.12.2017
 
Maakunta:
Lappi
Kaupunki:
Rovaniemi
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Määräaikainen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Arto Hellsten
arto@hrsolutions.fi
044-5900 556
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>