11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

Junatarjoilija

Tuntuuko sinusta, että nyt olisi hyvä hetki hypätä uusiin työtehtäviin antamaan sitä parasta asiakaspalvelua? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus, sillä etsimme junatarjoilijaa Rovaniemeltä lähteviin juniin.

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunusta ja sen asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin.

Hakijalta edellytämme ravintola-alan koulutusta ja/tai työkokemusta, anniskeluvastaavan pätevyyttä (tarjoilijan koulutus tai yli 2v työkokemus anniskelutehtävistä) sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet luonteeltasi iloinen, aikaansaava ja joustava, etkä hämmenny kiireestä tai muuttuvista tilanteista. Tärkeintä meille on kuitenkin, että omaat positiivinen asenteen ja hymyn asiakkaille!

Työt alkavat perehdytysvuoroilla mahdollisimman pian. Haemme henkilöä, joka pystyisi tekemään joustavasti vuoroja sekä viikolla että viikonloppuisin. Työtä on tarjolla 90h/3vko ja palkka muodostuu junatarjoilijoiden työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko junatarjoilijan työstä? Käy pikaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan ansioluettelosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Toimi nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä


Ammattinimike:
Junatarjoilija
Sijainti:
Rovaniemi
 
Hakuaika alkaa:
26.09.2017
Hakuaika päättyy:
10.10.2017
 
Maakunta:
Lappi
Kaupunki:
Rovaniemi
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Määräaikainen
 
Työpaikkojen määrä:
2
 
Lisätietoja:
Arto Hellsten
arto@hrsolutions.fi
044-5900 556
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>