11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus

Haemme Turun Länsikeskuksen Specsaversille energistä ja iloista myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työntunteja on tarjolla 3-4 päivää viikossa (n. 25-30h/vko), tulevaisuudessa voi olla hyvät mahdollisuudet kokopäiväiseen työhön.

Optisen alan myyjänä toimit osana asiantuntevaa näönhuolloin tiimiä ja olet asiakkaiden tukena aina ajanvarauksesta, linssien ja kehysten valintaan sekä silmälasien luovutukseen.

Specsaversillä asiakas on ykkönen ja asiakkaamme ansaitsevat parhaita näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Toivomme, että asiakastyytyväisyys on sinulle ylpeyden aihe, ja aito halu auttaa välittyy työskentelystäsi. Tarmokkaan ja iloisen työotteen lisäksi toivomme, että myyntihenkisyys on osa persoonaasi. Mikäli sinulla on aiempaa myyntikokemusta, katsomme sen eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, henkilökohtaisen kehityssuunnitelman ja hyvät koulutusmahdollisuudet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia uramahdollisuuksia optisen alan näköalapaikalla.
Työ alkaa sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian.

Mikäli mielenkiinto heräsi ja koet, että paikka kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan hae paikkaa pikimmiten. Varmista paikkasi eturivissä ja jätä hakemuksesi jo tänään.

Rekrytoinnista vastaa HR Solutions Finland ja hakemuksen voit lähettää www.hrsolutions.fi nettisivujen kautta.


Ammattinimike:
Myyjä
Sijainti:
Turku
 
Hakuaika alkaa:
29.09.2017
Hakuaika päättyy:
12.10.2017
 
Maakunta:
Varsinais-Suomi
Kaupunki:
Turku
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Teija Ollikainen, 0400 222 602, teija@hrsolutions.fi.
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>