06.02.2018
Tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
02.02.2018
Vuoropäällikköä Pullman Baariin Helsingin keskustaan
Lue lisää

Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin

Oletko sinä innostunut ja pirteä ravintola-alan moniosaaja, joka on varustettu rautaisella ja positiivisella asenteella? Tulisiko sinusta meidän uusi kahvilatarjoilija osana Robert’s Coffee Dixin vahvaa kahvilatiimiämme. Robert’s Coffee toimipiste sijaitsee Kauppakeskus Dixissä Tikkurilan juna-asemalla.

Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, joka omaa myös itsenäiset työskentelytavat. Nautit asiakaspalvelusta sekä haluat palvella asiakkaasi laadulla ja tyylillä tilanteesta huolimatta. Sinulle asiakaslähtöinen ajattelu tapa on ensisijaista, etkä kiperässäkään tilanteessa jää toimettomaksi.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, vahvaa osaamista ravintola-alalta ja anniskeluvastaavan pätevyys (vähintään kaksi vuotta kokemusta anniskelusta tai tarjoilijan koulutus). Edellytämme uudelta kahvilatarjoilijalta positiivista asennetta, hymyä kiireenkin keskellä ja kykyä luoda koko tiimiin iloista asennetta. Organisointitaidot ja aktiivinen työote ovat valttikortteja tässä tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle 45-60 työtuntia per 3 viikkoa sekä pystymme mahdollisesti tarjoamaan lisävuoroja tarvittaessa kahvilan aukioloaikojen mukaan.

Nyt vauhdilla kohti uusia haasteita ja hakemusta laittamaan nettisivuillemme! Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä minuun, Elina Kulmala, p. 040 505 3733, niin jutellaan lisää!


Ammattinimike:
Kavilatarjoilija
Sijainti:
Tikkurila, Vantaa
 
Hakuaika alkaa:
11.10.2017
Hakuaika päättyy:
05.11.2017
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Vantaa
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Määräaikainen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Elina Kulmala p. 0405053733
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>