11.10.2017
Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin
Lue lisää
29.09.2017
Myyjä, Specsavers Turku Länsikeskus
Lue lisää
26.09.2017
Junatarjoilija
Lue lisää
04.08.2017
Asiakkaamme Taksi Helsinki hakee tiimiesimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Taksiala kehittyy ja tulevaisuus tarjoaa uusia mielenkiintoisia näkymiä ja uusia tuulia. Haluatko näköalapaikalle kehityksen etulinjaan? Nyt siihen on mahdollisuus Suomen suurimmassa taksipalveluita tarjoavassa yrityksessä. Lisätietoja: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=821

Kahvilatarjoilija Robert’s Coffee Dixiin

Oletko sinä innostunut ja pirteä ravintola-alan moniosaaja, joka on varustettu rautaisella ja positiivisella asenteella? Tulisiko sinusta meidän uusi kahvilatarjoilija osana Robert’s Coffee Dixin vahvaa kahvilatiimiämme. Robert’s Coffee toimipiste sijaitsee Kauppakeskus Dixissä Tikkurilan juna-asemalla.

Olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, joka omaa myös itsenäiset työskentelytavat. Nautit asiakaspalvelusta sekä haluat palvella asiakkaasi laadulla ja tyylillä tilanteesta huolimatta. Sinulle asiakaslähtöinen ajattelu tapa on ensisijaista, etkä kiperässäkään tilanteessa jää toimettomaksi.

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, vahvaa osaamista ravintola-alalta ja anniskeluvastaavan pätevyys (vähintään kaksi vuotta kokemusta anniskelusta tai tarjoilijan koulutus). Edellytämme uudelta kahvilatarjoilijalta positiivista asennetta, hymyä kiireenkin keskellä ja kykyä luoda koko tiimiin iloista asennetta. Organisointitaidot ja aktiivinen työote ovat valttikortteja tässä tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle 45-60 työtuntia per 3 viikkoa sekä pystymme mahdollisesti tarjoamaan lisävuoroja tarvittaessa kahvilan aukioloaikojen mukaan.

Nyt vauhdilla kohti uusia haasteita ja hakemusta laittamaan nettisivuillemme! Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä minuun, Elina Kulmala, p. 040 505 3733, niin jutellaan lisää!


Ammattinimike:
Kavilatarjoilija
Sijainti:
Tikkurila, Vantaa
 
Hakuaika alkaa:
11.10.2017
Hakuaika päättyy:
26.10.2017
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Vantaa
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Määräaikainen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Elina Kulmala p. 0405053733
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>