06.02.2018
Tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
02.02.2018
Vuoropäällikköä Pullman Baariin Helsingin keskustaan
Lue lisää

Vuoropäällikkö uuteen Picniciin

Picnic avaa uuden kahvilan aitiopaikalle, Helsingin keskustaan.
Uusi toimipiste tarvitsee nyt huipputiimin ja yksi avainhenkilöistä on ehdottomasti vuoropäällikkö!

Picnicin vuoropäällikkönä sinun tehtäviäsi ovat kahvilan päivittäisen toiminnan lisäksi, esimerkillisen asiakaspalvelun varmistaminen ja myynnin johtaminen, työnjohto vuoroissa, tilausten tekeminen, inventaariot, varaston hallinta, omavalvonta, palkkailmoitukset, työvuorojen hallinta joka päiväisessä toiminnassa ja tuntien hyväksyminen sekä myynnin seuranta ja hyödyntäminen. Lisäksi tietysti toimit kaikessa esimiestyössä kahvilapäällikön oikeana kätenä sekä ylläpidät tiimisi positiivista työotetta ja ryhmähenkeä – Picnicillä tehdään töitä yhdessä!

Vuoropäällikkönä teet kaikkia vuoroja ja siksi toivommekin sinun olevan joustava, tavoitehakuinen, myyntihenkinen ja vastuuntuntoinen persoona, jolle jokainen päivä on mahdollisuus. Etuihisi kuuluvat koeajan jälkeen henkilökunta-alennus, kulttuuri- ja liikuntasetelit, työterveyshuolto sekä mitä mainioin työporukka, jonka kanssa kehittyä yhdessä lyömättömäksi tiimiksi. Lisäksi pääset työskentelemään upouudessa kahvilassa! Tässä työssä ei kokemus ravintola-alalta ole edellytys, vaan enemminkin oikea asenne. Toivomme kuitenkin että sinulla on anniskeluvastaavan pätevyys, tässä uudessa kahvilassa on anniskelua.
Koska kahvila sijaitsee pääkallopaikalla, päivittäisessä työssä joutuu käytämään sekä suomea että englantia, muu kielitaito katsotaan eduksi!

Unelmoitko kahvilapäällikön tai jopa oman kahvilan pyörittämisestä tulevaisuudessa? Picnicillä se on mahdollista, sillä yritys tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet etenemiseen. Tässä työssä kerrytät kullan arvoista kokemusta niin ravintola- kuin myös esimiestyöstä ja tukenasi on koko yritys.

Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt Picnicille vakituiseen työsuhteeseen 112,5 tuntia / 3 viikkoon tunneilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian perehdytysvuoroilla, joten jos toimistossa istuminen puuduttaa tai kaipaat lisähaasteita ja haluat päästä tuoreen leivän tuoksuiseen työympäristöön – jätä sähköinen hakemus aikailematta!


Ammattinimike:
Vuoropäällikkö
Sijainti:
Helsingin keskusta
 
Hakuaika alkaa:
28.12.2017
Hakuaika päättyy:
18.02.2018
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Helsinki
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Mia Tammisto
mia@hrsolutions.fi
+358(0)44 700 8021
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>