06.02.2018
Tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
02.02.2018
Vuoropäällikköä Pullman Baariin Helsingin keskustaan
Lue lisää

Junatarjoilija Kuopiosta lähteviin juniin

Junatarjoilijoita Kuopiosta lähteviin juniin.

Tuntuuko sinusta, että nyt olisi hyvä hetki hypätä uusiin työtehtäviin antamaan sitä parasta asiakaspalvelua? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus, sillä etsimme junatarjoilijoita Kuopiosta lähteviin juniin.

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunusta ja sen asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä, tekevät myyntikuulutuksia sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin.

Hakijalta edellytämme ravintola-alan koulutusta tai työkokemusta, anniskeluvastaavan pätevyyttä (tarjoilijan koulutus tai yli 2v työkokemus anniskelutehtävistä) sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Junatarjoilijan työ edellyttää, että olet, aikaansaava, joustava, et hämmenny kiireestä ja osaat ratkaista ongelmatilanteita itsenäisesti. Tärkeintä meille on kuitenkin, että olet myyntihenkinen ja pirteä persoona!

Haemme henkilöä, joka pystyisi tekemään joustavasti vuoroja sekä viikolla että viikonloppuisin. Riippuen toiveestasi, työtunteja on tarjolla suurempaan, että pienempään toiveeseen.

Junatarjoilijan palkka muodostuu junatarjoilijoiden työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta sekä lisistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Ammattinimike:
Junatarjoilija
Sijainti:
Kuopio
 
Hakuaika alkaa:
31.01.2018
Hakuaika päättyy:
14.02.2018
 
Maakunta:
Pohjois-Savo
Kaupunki:
Kuopio
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Määräaikainen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Arto Hellsten
044 5900 556
arto@hrsolutions.fi
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>