06.02.2018
Tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
02.02.2018
Vuoropäällikköä Pullman Baariin Helsingin keskustaan
Lue lisää

Optikko vakituiseen työsuhteeseen

Haemme Specsavers Isoon Omenaan kokoaikaista OPTIKKOA vakituiseen työsuhteeseen.

Specsavers Isossa Omenassa on hyvä tekemisen meininki kivalla työporukalla, mukavia asiakkaita sekä innostava työympäristö. Voit olla vastavalmistunut optikko tai kokeneempi alan konkari. Arvostamme piilolinssi- ja työnäköpätevyyttä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Sinä, joka haluat olla osa tätä mukavaa työyhteisöä ja tulla osaksi Specsavers perhettä, niin ota rohkeasti yhteyttä Teija Ollikaiseen 0400 222 602. Kerron sinulle lisää työpaikasta ja kuulen mielelläni sinun odotuksista ja toiveista tulevan työpaikan suhteen.

Specsavers-ketjun tarjoama lisäkoulutus optikoille on ensiluokkaista ja monipuolista. Koulutuksista myönnetään myös lähes poikkeuksetta täydennyskoulutuspisteitä. Specsavers tarjoaa myös uramahdollisuuksia esim. yrittäjyyden saralla.

Optikko tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen suoraan Specsaversille. Me täällä HR Solutionsilla autamme rekrytoinnissa, joten otathan suoraan yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Teija Ollikaiseen, 0400 222 602. Hakemuksen palkkatoiveen kera voit lähettää osoitteeseen teija@hrsolutions.fi tai nettisivujen www.hrsolutions.fi hakulomakkeen kautta. Toimithan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Specsavers Optical Group on maailman suurin yksityinen optisen alan yhtymä, optikot Doug ja Mary Perkins perustivat Specsaversin vuonna 1984, ja se on edelleen perheyritys. Suomessa Specsavers aloitti heinäkuussa 2007, suurin osa Specsavers Optikko - liikkeistä on paikallisten yrittäjien omistuksessa.
Ammattinimike:
Optikko
Sijainti:
Espoo
 
Hakuaika alkaa:
02.02.2018
Hakuaika päättyy:
15.02.2018
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Espoo
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
1
 
Lisätietoja:
Teija Ollikainen, 0400 222 602, teija@hrsolutions.fi
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>