18.03.2018
Taksi Solutions etsii taksinkuljettajia koulutettavaksi taksinkuljettajiksi
Lue lisää
17.03.2018
Taloushallinnon osaaja äitysvapaasijaiseksi
Lue lisää
15.03.2018
Taksi Solutions hakee kuljettajia
Lue lisää

Esimiehiä ja esimiesharjoittelijoita Picnic-kahviloihin

HR Solutions on eettisiä arvoja noudattava kokonaisvaltainen henkilöstöpalveluyritys. Teemme rekrytointeja sydämellä!

Haemme Picnic Finland Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen kehityshaluisia ja motivoituneita esimiehiä tai esimiesharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle. Rekrytointia Picnicin puolesta hoitaa HR Solutions Finland Oy.

Picnic on varmasti sinulle tuttu, mutta pieni kertaushan ei koskaan ole pahitteeksi! Picnic on siis 27- vuotta sitten perustettu perheyritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisista fast casual - lounaskahvilaketjuista, jonka tuotteina on mitä herkullisimpia keittoja, täytettyjä patonkeja, salaatteja, uuniperunoita ja juomia sekä tietysti makeaa herkkusuille.

Oletko kokenut ravintola-alan työntekijä, jolle esimiehen rooli sopii kuin nenä päähän, vai sitten sopivuudesta hieman epävarma ravintola-alan työntekijä? Kumpi vaan, haemme juuri sinua! Picnicissä esimiehen tehtävät on mahdollista aloittaa esimiesharjoittelun kautta, joten tämä, jos mikä on mahdollisuus päästä oppimaan esimiestyön perusteita!

Picnicin esimiehen rooli on äärimmäisen tärkeä osa kahvilan sujuvaa arkea. Esimiehenä/esimiesharjoittelijana olet tiimisi leader, teet tilauksia, hallitset työvuoroja ja palkkailmoituksia sekä seuraat myyntiä ja hyödynnät niiden tuloksia. Lisäksi tietysti toimit kaikessa esimiestyössä kahvilapäällikön oikeana kätenä sekä ylläpidät tiimisi positiivista työotetta ja ryhmähenkeä - Opitaan ja kehitytään, Picnicillä tehdään töitä yhdessä!

Tulet tekemään kaikkia vuoroja ja siksi toivommekin sinun olevan joustava, tavoitehakuinen, myyntihenkinen ja vastuuntuntoinen persoona, jolle jokainen päivä on mahdollisuus. Etuihisi kuuluvat koeajan jälkeen henkilökunta-alennus, kulttuuri- ja liikuntasetelit, työterveyshuolto sekä mitä mainioin työporukka, jonka kanssa kehittyä yhdessä lyömättömäksi tiimiksi.

Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät Picnicille vakituiseen työsuhteeseen 112,5 tuntia / kolmeen viikkoon tunneilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian perehdytysvuoroilla.

Ethän epäröi lähettää hakemustasi! Voit täyttää hakemuksen sivuillamme tai lähettää sen suoraan osoitteeseen minna@hrsolutions.fi.


Ammattinimike:
Vuoropäällikkö
Sijainti:
Helsinki, Espoo, Vantaa
 
Hakuaika alkaa:
05.03.2018
Hakuaika päättyy:
18.03.2018
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Helsinki
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
2
 
Lisätietoja:
Minna Lukkanen
minna@hrsolutions.fi
0405053733
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>